Okaliptus Yapraklı ve Zencefilli Macun

Okaliptus Yapraklı ve Zencefilli Macun

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Oakaliptus Yaprağı, Sinirli Ot Yaprağı, Kantaron Çiçeği, Zencefil kökü, Meyan Kökü, Ada Çayı Yaprağı, Biberiye Yaprağı, Hatmi Çiçeği, Anason Tohumu, Karanfil Meyvası, Çörek Otu Tohumu, Andız Kökü, Rezene Tohumu, Ebegümeci Otu, Hardal Tohumu, Deniz Kadayıfı, Günlük, Turp Tohumu, Havuç Tohumu, Okaliptus Yağı, Nane Yağı, Andız Pekmezi, Çam Balı, Dut Pekmezi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s