Kiraz Saplı Bitkisel Karışımlı Çay

Kiraz Saplı Bitkisel Karışımlı Çay

Kullanım Şekli :
Bir fincan kaynar suya 1 tatlı kaşığı ilave edilerek 5 dakika demlenir. Günde 3 defa tüketilebilir. Çayınızı tatlandırma ihtiyacı duyduğunuzda şeker yerine bal kullanmanız tavsiye edilir. (Bu öneri şeker hastaları için geçerli değildir.)

İçindekiler :
Kiraz sapı, Altın başak, Avakado, Mısır Püskülü, Atkuyruğu, Bamya Çiçeği, Sarı Ballıbaba, Altın Otu, Brokoli.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s