Karabaş Otlu Ve Alıçlı Macun

Karabaş Otlu Ve Alıçlı Macun

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Zerdeçal, Hıltan Tohumu, Biberiye, Havuç Tohumu, Kereviz Tohumu, Rezene, Alıç Yaprağı, Karanfil, Zahter, Mersin Yaprağı, Çoban Çökerten Otu, Anason, Karabaş Otu, Limon Çiçeği, Melisa Yaprağı, Tarçın, Maydanoz Tohumu, Üzerlik Tohumu, Ökse Otu, Söğüt Yaprağı, Zeytin Yaprağı, Ardıç Tohumu, Çiçek Balı.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s