Hayıt Tohumlu ve Civan Perçemli

Hayıt Tohumlu ve Civan Perçemli

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Civan Perçemi, Aslan Pençesi, Çoban Çantası, Baldırı Kara Otu, Beş Parmak Otu, Melisa Yapağı, Kadife Çiçeği, Hindiba Kökü, Melek Otu Kökü, Ada Çayı, Biberiye, Dut Pekmezi, Çiçek Balı, Keçi Boynuzu Pekmezi.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s