Harnuplu ve Buğday Unlu Macun

Harnuplu ve Buğday Unlu Macun

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Harnup, Tam Buğday Unu, Arı Sütü, Polen, Ginseng Kökü, Karanfil Meyvası, Tarçın Kabuğu, Keten Tohumu, Soya Unu, Hindistan Cevizi, Çemen, Keçi Boynuzu Pekmezi, Üzüm Pekmezi, Dut Pekmezi, Bal.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s