Ginseng Köklü Macun

Ginseng Köklü Macun

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Ginseng Kökü, Arı Sütü, Polen, Keçi Boynuzu Unu, Zencefil Kökü, Tarçın Kabuğu, Sinameki Yaprağı, Üzerlik Tohumu, Rezene Tohumu, Karanfil, Massteki, Günlük, Havlıcan Kökü, Isırgan Tohumu, Hindistan Cevizi, Kebabiye Tohumu, Çörek Otu Tohumu, Ravent Kökü, Topalak Mevvası, Andız Kökü, Melek Otu Kökü, Yenibahar Tohumu, Kona Kına Kabuğu, Mevyan Kökü, Meyan Balı, Zerdeçal Kökü, Kakule Tohumu, Beş Parmak Otu, Çoban Çantası, Aslan Pençesi,Acı BaklaTohumu, Çakşır Kökü, Ginko Yaprağı, Kantaron Çiçeği, Kara Helile Tohumu, Sarı Helile Tohumu, Turp Tohumu, Havuç Tohumu, Roka Tohumu, Maydonaz Tohumu, Bamya Tohumu, Çiçek Balı Keçi Boynuzu Pekmezi, Dut Pekmezi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s