Gilaburu Çayı

Gilaburu Çayı

Kullanım Şekli :
Fincana bir adet süzen poşet daldırın ve üzerine henüz kaynamış suyu ekleyip 5-7 dk demlemeye bırakın. Arzunuza göre tatlandırıldıktan sonra sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

İçindekiler :
Gilaburu, Kiraz Sapı, Avakado Yaprağı, Mısır Püskülü, Çoban Çökerten, Biberiye, Funda, Kekik, Hibisküs, Sinameki

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s