Enginar Yapraklı ve Deve Dikenli Tohumu Macun

Enginar Yapraklı ve Deve Dikenli Tohumu Macun

Kullanım Şekli :
Günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. İsteğe bağlı olarak da kullanılabilir.

İçindekiler :
Deve Dikeni Tohumu, Enginar Yaprağı, Hindiba Yaprağı, Şahtere Otu, Kereviz Tohumu, Kısa Mahmut Otu, Tarhun Otu, Hıltan Tohumu, Lavanta Çiçeği, Çiçek Balı, Andız Pekmezi, Dut Pekmezi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s