Çakşır Köklü Macun

Çakşır Köklü Macun

Kullanım Şekli :
Günde 1 kaşık alınması tavsiye edilir.

İçindekiler :
Azgın Teke Otu, Demirdiken, Zencefil, Kişniş, Çakşır Kökü, Ginko Bloba, Ginseng, Karanfil, Kakule, Kebabiye, Keçiboynuzu Tozu, Bal, Keçi Boynuzu Pekmezi.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s